Tucanproject

2018.08.13

Esküvői videó a Tucanprojecttől

"Kell nekünk esküvői videó egyáltalán?" A megkérdezett párok nagy része azt mondja, hogy nagyon sajnálná, ha úgy döntött volna, hogy nem készíttet videót. Ez az esemény egyszeri és megismételhetetlen. A videó mozdulatokat, gesztusokat ad vissza, egyszerűen mást, mint amit a jól sikerült fotók nyújtanak. 

A Tucanproject csapata az egyedi igények maximális figyelembevételével készíti filmjeit, kifejezetten személyre szabva. A megrendelést személyes vagy telefonos beszélgetés előzi meg, mert nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne legyünk nagyüzemiek és ne tucat munkákat adjunk át. Hiszünk a személyes kapcsolatban és őszinte lelkesedéssel készítünk el minden esküvői filmet, megélve a pillanatokat, belehelyezkedve a családi eseménybe, hogy visszaadhassuk annak hangulatát és megőrizhessétek az emlékét úgy, ahogy megéltétek. 

Hívjatok bizalommal! Eddig még senki sem bánta meg. Nézzétek meg filmjeinket az oldalon és ha tetszettek, csörögjetek ránk, hogy megismerjetek bennünket és megbeszéljük, milyen filmet szeretnétek! Véleményeket a honlap alján találtok.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, itt megtaláljátok őket