Küldj virágot szeretteidnek!

Virágküldés otthonról, egyszerűen.

Rózsadobozok, vegyes virágos dobozok többféle méretben, kör és szív alakú dobozban, többféle színben és színkombinációban kérhetők. 

A virágok megrendelésre készülnek, nincsen folyamatos raktárkészlet, így van lehetőség a képekhez képest módosításra!

Szülinapi, névnapi, Édesanyámnak, Szeretlek, Sok szeretettel, Unikornisos és Lámás betűző kártyák közül választhatsz illetve van egy üres kártya sablonom is, amire kézzel rá tudok írni bármilyen szöveget! Ezek folyamatosan vannak raktáron. (+250 Ft)

Amennyiben egyedi feliratos kártyát, matricát vagy designt szeretnél, az is lehetséges, de emiatt nagyjából +1 héttel tolódik a vállalási határidő és az ár egyedi lesz.

 Kövesd figyelemmel a COCCINELLA Facebook és Instagram oldalát is!

Kicsi és mini virágdobozok

15 cm és 10cm átmérőjű dobozban

Figyelem: a papírdobozok magassága eltérhet a képtől, ugyanis 1-2cm különbségek előfordulhatnak az éppen aktuális készlet vásárlásakor. 7-8cm magasságúak szoktak lenni. 

A képeken még ellipszis alakú dobozokban láthatók a minidobozok, de ezeket kör alakú doboz váltotta fel! Igyekszem a képeket majd lecserélni, de a bele kerülő virágok nem változnak, csak picit az elrendezés módosul.

A virágdobozokat nem lehet 100%-osan lemásolni, ezért némi különbségek előfordulhatnak a képhez képest, de mindig küldök fotót abban az esetben. Ekkor még tudunk módosítani, ha szükséges.

Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy az árakat a beszerzési ár függvényében 2021. szept 15-től változtatni fogom. Köszönöm a megértést.

Közepes virágdobozok

20 cm átmérőjű dobozban

Ha szeretnél hasonlót, mint ami megrendelésre készült, semmi akadálya, vegyük fel a kapcsolatot!

Nagy illetve óriás virágdobozok


Gyereksarok

Kimondottan gyerekeknek szóló virágaink tökéletesek:

  • Gyerekszoba dekorációnak
  • Keresztelőre ajándékba
  • Babaváró vagy babaköszöntő buliba

Minket is utolértek a gyerektrendek. Legyen az unikornis, láma vagy az épp aktuális kedvenc mesehős, mi megvalósítjuk.  


Itt tudod leadni a rendelésed